STEAM Team program u Mostaru

STEAM Team program u Mostaru

U Američkom kutku Mostar u petak, 16.6.2017. od 15:00 do 17:00 h, organizira se  “Drugi Mostar STEAM Team Sajam” kojim se želi predstaviti rezultate kreativnog druženja 120 učenika/ca iz 12 osnovnih škola u Mostaru.

Naime, proteklih pet mjeseci u Kutku održavao se drugi ciklus Mostar STEAM Team programa za učenike/ce 8. i 9. razreda osnovnih škola iz Mostara (Treća osnovna škola, O.Š. “Mujaga Komadina”, O.Š. “Mustafa Ejubović – Šejh Jujo”, O.Š. “Antun Branko Šimić”, Šesta osnovna škola, O.Š. “Petar Bakula, Četvrta osnovna škola, O.Š. “Ivan Gundulić”, O.Š. Bartol Kašić (Rodoč), O.Š. Bijelo Polje, O.Š. Zalik i O.Š. „Ilija Jakovljević”.). Tijekom programa, sudionici/e su imali/e priliku aktivno sudjelovati  u likovnim, fotografskim, video i audio radionicama kao i radionicama 3D modeliranja.

Sajam je besplatan i otvoren za sve – kako zna sudionike/ce, njihove roditelje, rodbinu, prijatelje/ice i profesori/ce, tako i za sve one koji žele posjetiti Kutak, pogledati dječje uratke i istražiti tehnološke i knjižne resurse Kutka. Predstavnici/e medija pozvani su da  se pridruže u petak, 16.6.2017. u 16:00 h, priopćeno je iz Američkog kutka Mostar.

Leave a Reply