O nama

01. Povijest

Tko smo?

Mi smo grupa pasioniranih inženjera, ekonoma, umjetnika i kreativaca koja promovira kreativnu ekonomiju, korištenje Interneta i IT tehnologija, cjeloživotno obrazovanje, djeljenja znanja, umreženost i novie poslovne modele. Stvaramo nove prilike i kultiviramo novi odnos prema suvremenim načinima obrazovanja, rada, života i poduzetništva u lokalnoj sredini, u suprotnosti sa prisutnom apatijom i beznađem te iseljavanjem u zapadne zemlje kao najboljim rješenjem vlastitih životnih potreba.

02. Misija

Što radimo?

CREDO centri teže biti inteligentna i umrežena mjesta koja će osigurati pristup novim znanjima, modernim tehnologijama i alatima, STEAM vještinama putem suradnje i coachinga. Svojim djelovanjem će prenositi nova znanja i vještine, poticati inovativne i kreativne poduzetničke ideje, omogućavati umrežavanje, pristup financiama, te podržavati razvoj proizvoda prilagođenih današnjim tržištima. Želimo stvarati nove vrijednosti i zaustaviti iseljavanje talentiranih ljudi, koji radi nepostojanja prilika za obrazovanje i rad svoju budućnost vide u iseljavanju, time umanjujući kapacitete zajednice za samoodrživost.

03. Vizija

Naši ciljevi?

Održivi razvoj zajednice i ekonomsko osnaživanje regije. Razvoj proizvodnog društva kroz osiguranje jednakih prilika, razvoj naprednih vještina djece i mladih za 21. stoljeće, lokalno zapošljavanje, ekonomski rast i dobrobit zajednice, otpornost na trenutne društvene izazove. Cilj nam je samoodrživost, za razliku od trenutnog razvojnog konstrukta kojem je svrha razvoj potrošačkog društva, navođenje zajednica u ovisnosti, izvlačenje profita umjesto lokalnog stvaranja vrijednosti i reinvestiranja. Želimo osigurati mladima mogućnost osobnog razvoja, kvalitetnog radnog mjesta i životnih uvjeta u vlastitoj sredini.

Statistika

Naše kompetencije

99%
Informatika
99%
Inženjerstvo
79%
Elektronika
80%
3D Modeliranje
77%
Robotika
90%
Multimedija

Blog

Posljednje novosti