Online zahtjev za prijavu

Home / Online zahtjev za prijavu

Zašto postati CREDO član?

  • Kritičko i inovativno razmišljanje

    Važno je djecu još od osnovne škole naučiti sustavnom načinu razmišljanja i zaključivanja, naučiti ih kako povezati teoriju s praksom, poticati na kreativnost, inovativnost i timski rad, naučiti ih kako se prilagoditi brzim promjenama, cjeloživotnom obrazovanju i naravno ne zaboraviti im ugraditi moralne i etične vrijednosti.

  • Osobni razvoj

    Djeca su naša budućnost. Svi smo u društvu obvezni osigurati im okruženje u kojemu će razviti svoj puni potencijal. Upravo zato, CREDO centar čini najnovija znanja i tehnologiju dostupnima, a djeci omogućuje da svojom kreativnošću i inovacijama pozitivno utječu na razvoj svojih vještinaza boljitak zajednice u kojima živimo.

  • Kreativno osnaživanje mladih

    Postoji sve veća potreba za zaposlenicima u području prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM) u današnjem vremenu. Međutim, ne bi svatko trebao postati programer ili specijalist u području tehnologije; sve se veća vrijednost pridavaje kreativnim vještinama i razmišljanju. Dodavanjem kreativnih i umjetničkih radionica u program, CREDO centar čini dostupnim STEAM edukaciju u našoj sredini.

Radionice

Za CREDO članove održavamo redovite radionice iz područja Informatike, Programiranja, Fotografije, Videa, Robotike i Interneta.

Projekti

Izvodimo projekt bazirano učenje kroz zabavne projekte uz timski rad. Djecu učimo rješavanju problema uz primjenu inženjerskih metoda.

Druženja

Kao dio CREDO zajednice, Članovi CREDA i njihove obitelji imaju pristup CREDO susretima (meetups) i raznim događajima, te savjetovanjima mentora.

Registriraj se

Unesite ime i prezime polaznika - budućeg CREDO člana
Odaberite školski razred kojega naš budući CREDO član trenutno polazi
Molimo Unesite ime jednoga ili oba roditelja polaznika
Molimo unesite kontakt telefon jednog ili od oba roditelja (po mogućnosti mobitele)
Molimo unesite kućnu adresu polaznika
Unesite kontakt e-mail adresu polaznika ili jednog od roditelja
Molimo unesite kontakt telefon polaznika (ukoliko ga ima)
Molimo sami procjenite predznanje polaznika u korištenju računala i Interneta
Molimo odaberite za koja od navedenih područja ste najviše zainteresirani.
Unesite napomenu, poruku ili ostale inforamcije, po potrebi.