CREDO centar u Ljubuškom započinje sa stalnim radom

CREDO centar u Ljubuškom započinje sa stalnim radom

Nakon uspješno održanog CREDO ljetnog kampa u Ljubuškom, gdje je više od 150 djece učilo i uspješno savladalo osnove programiranja, robotike, foto/video produkcije, CREDO centar ponovno otvara svoja vrata 1. listopada 2019. i započinje sa stalnim radom.

CREDO centar je edukativni, tehnološki i kreativni park dijeljenja znanja kojemu je cilj djeci i mladima osigurati pristup tehničkim sredstvima i STEAM znanjima i vještinama za 21. Stoljeće, a prostorije CREDO centra nalaze se u Ljubuškom, ulica dr. Isidora Pape 2, (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića)

U CREDO centru će se državati edukativne radionice, gdje će djeca uz igru i druženje učiti o korištenju novih tehnologija i vještina 21. stoljeća, kritičkom razmišljanju i inženjerskim metodama. Programiranje, robotika, 3D modeliranje i dizajn, informatika i Internet, foto i video produkcija sadržaji su koji će upotpuniti program edukativnih radionica. Predavanja će biti interaktivna i multimedijalna, uključivat će individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije, konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

Sve informacije vezane za CREDO centar, možete pronaći na web stranici: www.credo.ba   i Facebook stranici: CREDO