Besplatne STEAM radionice

Besplatne STEAM radionice

U organizaciji Udruge za regionalni i ruralni razvoj  STAP u Ljubuškom započinje projekt CREDO – Izgradi svoju budućnost.

CREDO (Centar za Razvoj i Edukaciju Djece i Odraslih) ima za cilj osnažiti djecu, probuditi u njima kreativnost, uputiti ih u širok spektar dostupnih tehnologija, te kroz timski rad pokazati djeci kako će njihova budućnost i zaposlenje izgledati.

STAP poziva sve zainteresirane roditelje da zajedno sa svojom djecom dođu na „CREDO-Dane otvorenih vrata“ od 10.-13.7..2019. u vremenu od 18-21 sat u prostorije CREDO centra, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića) i detaljno se informiraju o događaju koji će njihovoj djeci zasigurno uljepšati ljetne praznike.

CREDO ljetni kamp Ljubuški 2019. su besplatne edukativne radionice za osnovnoškolsku djecu u CREDO centru, gdje će djeca uz igru i druženje učiti o korištenju novih tehnologija i vještina 21. stoljeća, kritičkom razmišljanju i inženjerskim metodama. Programiranje, robotika, 3D modeliranje i dizajn, informatika i Internet, foto i video produkcija sadržaji su koji će upotpuniti program edukativnih radionica za djecu u CREDO ljetnom kampu. Predavanja će biti interaktivna i multimedijalna, uključivat će individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije, konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

CREDO Ljetni kamp će se održavati od 15.-20.7.2019.god. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u CREDO centru u Ljubuškom, koje će voditi iskusni tim informatičara i inženjera elektrotehnike.

Leave a Reply