Otvoreni dani u CREDO centru

Otvoreni dani u CREDO centru

Sinoć je u Ljubuškom svoja vrata otvorio CREDO (Centar za Razvoj i Edukaciju Djece i Odraslih), gdje su započeli CREDO dani otvorenih vrata na kojima su djeca i roditelji imali priliku informirati se o sadržajima koji će se organizirati u idućem razdoblju. Vrhunska oprema i sadržaji edukativnih radionica iz programiranja i robotike bili su jako zanimljivi i primamljivi djeci, koji su već prvoga dana pokazali veliku zainteresiranost za ljetni kamp koji će se održati u CREDO centru.

Upoznavanje s vještinama 21. stoljeća, druženje uz igru i međusobno upoznavanje daje priliku djeci da kroz inovativna razmišljanja razvijaju poduzetnički mentalitet i steknu poslovne/liderske vještine. A to je dovoljan razlog da svi zainteresirani dođu i večeras sa svojom djecom na info dane u vremenu od 18-21 sat u prostorijama CREDO centra, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića)

Napominjemo, da će se CREDO Ljetni kamp održavati od 15.-20.7.2019.god. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u CREDO centru u Ljubuškom, a svi zainteresirani mogu doći na info dane i prijaviti se za sudjelovanje na besplatnim CREDO radionicama.

vladimir karačić

 

Leave a Reply